Traducció urgent

FLEXIBILITAT I DISPONIBILITAT

Si requeriu qualsevol tipus de servei lingüístic de manera immediata, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres en qualsevol moment.
Fem tota mena de gestions necessàries per poder cobrir les vostres necessitats en un temps reduït. Disposem d’una xarxa de traductors d’arreu del món, de manera que les zones horàries no representen cap problema per a nosaltres.

Traduccions urgents d’anglès, francès, alemany, català, rus, polonès, àrab, portuguès, italià, basc, etc. Farem tot el possible per respondre a les seves necessitats en un temps rècord!

Per a un projecte estàndard, el termini d’entrega acostuma a ser una mitjana de 2 dies laborables si es tradueixen aproximadament 2.500 paraules diàries (en funció de l’idioma); tanmateix, per a una traducció amb un termini d’entrega urgent, un únic traductor pot arribar a traduir fins a 4.000 paraules diàries, de manera que la traducció s’entregaria en 24 h. Les traduccions urgents comporten un recàrrec del 35 % de la tarifa estàndard, que apareixerà al detall del pressupost previ.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Envieu-nos els documents que voleu traduir a través del formulari de contacte o per correu electrònic (office@ovstranslations.com) i indiqueu-hi a l’assumpte la paraula “URGENT”, el parell d’idiomes i sobretot la data d’entrega desitjada o, si ho preferiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 601 144 727. Us hi atendrem les 24 hores del dia!

 Overseas Translations sempre disponible!

DADES DE CONTACTE

Telèfon:
+34 93 165 35 35
Móbil 24 h:
+34 601 14 47 27
E-mail:
office@ovstranslations.com

Demani el seu pressupost

contact_form_files_waiting_upload

  • Name: {{ item.file.name }}

Total progress: {{ uploader.progress }}

The file(s) is(are) uploaded

  • {{item}} X

OVERSEAS TRANSLATIONS

Contacto

Pl. Antoni Gaudí,
Local 10 08390 Montgat
Barcelona (España - Spain)
office@ovstranslations.com

© 2019 Overseas Translations. All rights reserved.

na górę