TRADUCCIÓ

Una traducció efectiva s’identifica quan el destinatari, en llegir-la, no la percep com un text traduït i que ofereix una comprensió perfecta.

La millor manera de garantir una traducció fiable i de qualitat és encarregar-la a un traductor nadiu.

TRADUCCIONS ESPECIALITZADES

QUALITAT

Overseas Translations presta especial atenció a la qualitat entregada als nostres clients que, des de sempre, ha estat la nostra prioritat número u. I per poder proporcionar aquesta màxima qualitat, no n’hi ha prou amb centrar-se en tan sols uns detalls, sinó que cal crear un sistema que impliqui les persones, així com treure el màxim rendiment del programari de què disposem.

Per a nosaltres, incrementar el potencial humà és molt important i concentrem la nostra tasca en el desenvolupament i la millora constant del nostre equip. La formació adequada sobre les eines emprades i la verificació lingüística o no-lingüística dels documents, juntament amb l’experiència obtinguda durant la gestió dels centenars de projectes efectuats, són els factors que ens condueixen a l’èxit. 

 Per poder garantir-ne la màxima qualitat, l’èxit depèn de molts factors, entre els quals figuren uns de molt importants que esmentem a continuació:

  • Anàlisi exhaustiva i preparació dels documents: hi ha molts detalls que cal tenir en compte abans de fer una traducció i és important saber avaluar el contingut del document, a més d’establir un procés òptim per a cada projecte de traducció;
  • Selecció d’un traductor i/o revisor nadiu especialitzat
  • Verificació interna i control de qualitat per part del gestor de projectes
  • Creació del material de referència propi de cada client: memòries de traducció, glossaris, guies d’estil, etc.

 

Tots els nostres projectes inclouen com a mínim dues fases lingüístiques. En la primera, un traductor nadiu tradueix el text; en la segona, un altre traductor el revisa per comprovar que s’ha traduït de manera satisfactòria. Posteriorment, el gestor de projectes (o project manager) efectuarà una revisió de format (no-lingüística) per comprovar que no s’ha omès cap contingut, que la traducció és coherent i que s’ha conservat el mateix format del document original.

Tanmateix, per poder simplificar la tasca humana, hi ha diverses eines que podem emprar en el dia a dia per millorar la qualitat de les traduccions. El programari que utilitzem per al procés de traducció n’és un exemple que ens permet:

  • la creació d’una memòria de traducció (TM) per a cada client, que s’aplica en cada projecte i que ajuda a seguir la mateixa terminologia i coherència amb el contingut traduït prèviament;
  • l’aplicació d’un glossari que s’ha creat per al client i que es pot comprovar fàcilment mitjançant el subratllat dels termes;
  • el transcheck, que en fa una comprovació numèrica i de puntuació, així com de coherència de la traducció entre el document original i el traduït, entre altres funcions. Aquesta opció es pot efectuar dins d’un mateix document o en un conjunt de documents d’un mateix projecte.

Els vostres projectes sempre els gestionarà la mateixa persona des del començament fins al final, de manera que rebrà en tot moment un tracte personalitzat i podrà conèixer de primera mà l’estat de les seves traduccions.

CONFIDENCIALITAT

Overseas Translations garanteix la plena confidencialitat dels arxius enviats i pot signar, si escau, un acord de confidencialitat. De la mateixa manera, tots els nostres traductors han signat un acord de confidencialitat per fer ús dels documents únicament i exclusivament amb la finalitat de fer-ne la traducció.

FLEXIBILITAT

Ens adaptem a les necessitats del client, estudiem cada projecte per separat i som flexibles per adaptar-nos als terminis i als requisits específics de cada traducció.

Poseu-vos en contacte amb OVERSEAS TRANSLATIONS i sol·liciteu el vostre pressupost sense compromís. Ens complaurà poder col·laborar amb vosaltres.

Demani el seu pressupost

DADES DE CONTACTE

Telèfon:
+34 93 165 35 35
Móbil 24 h:
+34 601 14 47 27
E-mail:
office@ovstranslations.com

Demani el seu pressupost

contact_form_files_waiting_upload

  • Name: {{ item.file.name }}

Total progress: {{ uploader.progress }}

The file(s) is(are) uploaded

  • {{item}} X

OVERSEAS TRANSLATIONS

Contacto

Pl. Antoni Gaudí,
Local 10 08390 Montgat
Barcelona (España - Spain)
office@ovstranslations.com

© 2019 Overseas Translations. All rights reserved.

na górę