QUI SOM

Overseas Translations és una empresa de traducció líder, consolidada en el mercat gràcies a la passió amb què fem el que millor sabem fer, traduir.

Ens sentim una part important dels projectes dels nostres clients i és per això que tot l’equip de traductors i gestors de projectes s’impliquen al màxim per entregar el resultat que els nostres clients es mereixen. És la nostra manera d’agrair la confiança que els clients dipositen en Overseas Translations.

Treballem per millorar contínuament i per establir relacions properes i duradores amb els nostres clients. El nostre objectiu principal és respondre a les expectatives dels nostres clients, amb independència de si són multinacionals, pimes o fins i tot particulars que ens confien els seus projectes de traducció.

COMPROMÍSESFORÇ i PROFESSIONALITAT són les claus del nostre saber fer.

Compromís: Overseas es compromet amb tots els seus clients i garanteix els terminis d’entrega acordats amb ells, sense oblidar els nostres exhaustius controls de qualitat. La nostra relació amb els traductors és òptima, mitjançant la qual tots remem en la mateixa direcció.

Esforç: Per a Overseas, la dificultat, la urgència o els possibles contratemps no són cap excusa. Som conscients que sovint la traducció és l’últim pas que requereixen els nostres clients per entregar documents d’alta valor als seus clients, als organismes públics o a qualsevol altre destinatari de manera imminent. És per això que els nostres traductors s’hi impliquen i tenen predisposició a treballar els festius, els camps de setmana o en horari nocturn. Els nostres clients saben que poden confiar en nosaltres.

Professionalitat: A Overseas Translations, res no es deixa a l’atzar. Seguim les instruccions dels nostres clients i els seus projectes s’assignen als professionals especialitzats en l’àrea de la documentació que cal traduir. Comptem amb professionals especialitzats en documents tècnics, financers, legals, de màrqueting i de qualsevol altre sector. 

El nostre equip

Overseas Translations comparteix la vostra idea de millora constant i d’èxit amb el vostre equip, i per això és tan important per a nosaltres que tots els que col·laboren amb la nostra empresa es fixin el mateix objectiu. A Overseas Translations ens exigim molt a nosaltres mateixos i deixem el llistó molt alt també per als nostres traductors. Gràcies a aquest fet, podem estar orgullosos de la qualitat òptima de les nostres traduccions i dels serveis lingüístics que prestem.

Traductors: 

Gràcies a una minuciosa selecció dels traductors, sempre ens assegurem que els seus coneixements i habilitats es corresponguin amb el tema i les necessitats de cada projecte.  Comptem amb una xarxa mundial de traductors, tots ells nadius de l’idioma de destí i especialitzats en diverses àrees, de manera que podem garantir la qualitat del resultat final. A més, sempre que sigui possible, els mateixos traductors s’encarregaran dels projectes de traducció del mateix client.

Gestors de projectes:

La professionalitat és la característica principal de la nostra empresa. És per això que el nostre equip està format per experts amb molts anys d’experiència en el sector.

  • Cada un dels projectes d’un client està gestionat pel mateix gestor de projectes. És per això que podem oferir-vos un tracte personal i adaptar la nostra tasca a les necessitats del client.
  • Formem el nostre equip perquè dugui a terme el procés de control de qualitat de qualsevol traducció i així garantir-ne la màxima qualitat.

Disposem de serveis de  traducció jurídicatraducció tècnicatraducció de pàgines web, traducció publicitàriatraducció jurada i qualsevol altre tipus de traducció professional.

També comptem amb la col·laboració de traductors jurats reconeguts pel MAEC (Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació) perquè s’encarreguin de les traduccions jurades.

A més dels serveis lingüístics, oferim el servei DTP (Desktop Publishing), on no només ens centrem en el que fa referència a la reproducció del format de l’arxiu original, sinó que també fem la revisió del document final enviat pel traductor per confirmar que durant el procés de DTP no s’hagin comès errors i que l’idioma s’adapta a les necessitats del format del document. 

PER QUÈ CONFIEM EN EL QUE FEM...

Ens sentim part dels projectes dels nostres clients perquè entenen els nostres serveis com una part fonamental del seu projecte internacional. Per això som els primers que exigim un servei de màxima qualitat.

 Un client satisfet és un client Overseas.

 

DADES DE CONTACTE

Telèfon:
+34 93 165 35 35
Móbil 24 h:
+34 601 14 47 27
E-mail:
office@ovstranslations.com

Demani el seu pressupost

contact_form_files_waiting_upload

  • Name: {{ item.file.name }}

Total progress: {{ uploader.progress }}

The file(s) is(are) uploaded

  • {{item}} X

OVERSEAS TRANSLATIONS

Contacto

Pl. Antoni Gaudí,
Local 10 08390 Montgat
Barcelona (España - Spain)
office@ovstranslations.com

© 2019 Overseas Translations. All rights reserved.

na górę