Interpretació simultània

En aquesta modalitat, l’intèrpret està situat en una cabina i mitjançant un auricular rep el missatge del ponent, que interpreta a través d’un micròfon de manera immediata als destinataris del missatge, que l’estan escoltant a través d’un receptor.

S’utilitza en grans reunions internacionals, conferències, etc., on s’empren diversos idiomes. Els intèrprets acostumen a treballar en parella i es combinen cada mitja hora aproximadament.

PRESÈNCIA D’INTÈRPRETS A TOT ESPANYA I EN LES PRINCIPALS CIUTATS EUROPEES

Comptem amb intèrprets professionals especialitzats en totes les àrees en les principals ciutats espanyoles, europees i de la resta de continents.

Si heu de tancar un tracte comercial, negociar amb possibles clients o proveïdors, organitzar una reunió laboral internacional, conferències o fins i tot si teniu un visita comercial a l’estranger, poseu-vos en contacte amb nosaltres! Tenim una àmplia xarxa de professionals a tot el món amb què us estalviareu les despeses de dietes i els desplaçaments d’un intèrpret des d’Espanya.

 PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Poseu-vos en contacte amb Overseas Translations per sol·licitar el vostre pressupost d’interpretació sense compromís. Ens complaurà poder oferir-vos els nostres serveis.

 

Demani el seu pressupost

DADES DE CONTACTE

Telèfon:
+34 93 165 35 35
Móbil 24 h:
+34 601 14 47 27
E-mail:
office@ovstranslations.com

Demani el seu pressupost

contact_form_files_waiting_upload

  • Name: {{ item.file.name }}

Total progress: {{ uploader.progress }}

The file(s) is(are) uploaded

  • {{item}} X

OVERSEAS TRANSLATIONS

Contacto

Pl. Antoni Gaudí,
Local 10 08390 Montgat
Barcelona (España - Spain)
office@ovstranslations.com

© 2019 Overseas Translations. All rights reserved.

na górę