Interpretació consecutiva

En aquesta modalitat, l’intèrpret, present juntament amb els oradors, pren nota del que diu el ponent i, quan el segon ha acabat de parlar, reprodueix de manera consecutiva el missatge íntegrament en l’idioma de destí. Normalment s’utilitza aquesta modalitat en reunions de negocis, entrevistes, etc., amb un nombre reduït de participants.

PRESÈNCIA D’INTÈRPRETS A TOT ESPANYA I EN LES PRINCIPALS CIUTATS EUROPEES

Comptem amb intèrprets professionals especialitzats en totes les àrees en les principals ciutats espanyoles, europees i de la resta de continents.

Si heu de tancar un tracte comercial, negociar amb possibles clients o proveïdors, organitzar una reunió laboral internacional, conferències o fins i tot si teniu un visita comercial a l’estranger, poseu-vos en contacte amb nosaltres! Tenim una àmplia xarxa de professionals a tot el món amb què us estalviareu les despeses de dietes i els desplaçaments si viatgeu amb un intèrpret des d’Espanya.

Voleu exposar un estand amb els vostres productes en una fira internacional? Disposem de nombrosos intèrprets professionals a tot Europa i en les principals ciutats de la resta de continents per ajudar-vos a atendre els clients de diferents països. Sabem quant costa preparar una fira i les grans oportunitats que s’hi presenten amb clients potencials que visitaran el vostre estand. No permeteu que la barrera de l’idioma suposi una pèrdua d’oportunitats comercials. Fins i tot, si voleu, l’intèrpret us pot esperar a l’aeroport de destí! Confieu en Overseas Translations i l’èxit arribarà de la mà.

 PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Poseu-vos en contacte amb Overseas Translations per sol·licitar el vostre pressupost d’interpretació sense compromís. Ens complaurà poder oferir-vos els nostres serveis.

Demani el seu pressupost

DADES DE CONTACTE

Telèfon:
+34 93 165 35 35
Móbil 24 h:
+34 601 14 47 27
E-mail:
office@ovstranslations.com

Demani el seu pressupost

contact_form_files_waiting_upload

  • Name: {{ item.file.name }}

Total progress: {{ uploader.progress }}

The file(s) is(are) uploaded

  • {{item}} X

OVERSEAS TRANSLATIONS

Contacto

Pl. Antoni Gaudí,
Local 10 08390 Montgat
Barcelona (España - Spain)
office@ovstranslations.com

© 2019 Overseas Translations. All rights reserved.

na górę