INTERPRETACIÓ

Si necessiteu serveis d’interpretació, la millor solució és Overseas Translations. Responem a les vostres necessitats amb els millors professionals.

Oferim servei d’interpretació de les modalitats següents: Consecutivasimultània d’enllaç o a cau d’orella.

 Si heu de tancar un tracte comercial, negociar amb possibles clients o proveïdors, organitzar una reunió laboral internacional, conferències o fins i tot si heu preparat una visita comercial a l’estranger, poseu-vos en contacte amb nosaltres! Tenim una àmplia xarxa de professionals en tot el món, de manera que us estalviareu les despeses de dietes i desplaçament d’un intèrpret des d’Espanya.

Comptem amb intèrprets professionals especialitzats en totes les àrees en les principals ciutats espanyoles, europees i de la resta de continents.

INTÈRPRETS JURATS 

Addicionalment, i gràcies a la col·laboració d’intèrprets jurats nomenats pel MAEC (Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació) i d’intèrprets jurats reconeguts per la Generalitat de Catalunya, podem cobrir serveis d’interpretació en judicis, actes notarials, declaracions jurades en comissaries, etc.

EQUIP TÈCNIC 

Si necessiteu organitzar un esdeveniment i no disposeu del material necessari per fer-ho (cabines de traducció simultània, micròfons, receptors, etc.), a Overseas Translations comptem amb la col·laboració d’una empresa especialitzada i líder del sector.

Un equip professional estudiarà el vostre projecte i us prepararà un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Poseu-vos en contacte amb Overseas Translations per sol·licitar el vostre pressupost d’interpretació sense compromís. Ens complaurà poder oferir-vos els nostres serveis.


Demani el seu pressupost

DADES DE CONTACTE

Telèfon:
+34 93 165 35 35
Móbil 24 h:
+34 601 14 47 27
E-mail:
office@ovstranslations.com

Demani el seu pressupost

contact_form_files_waiting_upload

  • Name: {{ item.file.name }}

Total progress: {{ uploader.progress }}

The file(s) is(are) uploaded

  • {{item}} X

OVERSEAS TRANSLATIONS

Contacto

Pl. Antoni Gaudí,
Local 10 08390 Montgat
Barcelona (España - Spain)
office@ovstranslations.com

© 2019 Overseas Translations. All rights reserved.

na górę