Àrees de traducció

PROFESSIONALS ESPECIALITZATS EN TOTS ELS SECTORS

Traducció tècnica i d’enginyeria:

Traducció d’especificacions tècniques, instruccions de maquinària, licitacions, concursos públics, informes, estudis tècnics, regulació i normativa internacional, i qualsevol altre document de caràcter tècnic.

Traducció legal o jurídica:

Traducció de contractes de compravenda internacional, patents, denúncies, acords multilaterals, estatuts, sentències, deguda diligència, reclamacions, documents legals i altres documents.

Traducció de llocs web i màrqueting:

Les traduccions de màrqueting requereixen del coneixement d’experts en la matèria i aquest toc publicitari per crear un impacte en el destinatari de la campanya.

Pel que fa a la traducció de pàgines web, és important que transmetin els valors de l’empresa i la informació més rellevant dels vostres productes en l’idioma dels potencials clients. La vostra pàgina web acostuma a ser el primer impacte sobre els vostres clients pel que fa a l’empresa i, per tant, una traducció professional i de qualitat és de vital importància.

Traducció financera:

Traducció d’informes financers, plans de negoci i d’inversió, resultats de comptes anuals, informes d’auditoria, estats financers, informes anuals i tota mena de documents de caràcter financer.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Poseu-vos en contacte amb OVERSEAS TRANSLATIONS i sol·liciteu el vostre pressupost de traducció jurada sense compromís. Ens complaurà poder col·laborar amb vosaltres.

 

Demani el seu pressupost

DADES DE CONTACTE

Telèfon:
+34 93 165 35 35
Móbil 24 h:
+34 601 14 47 27
E-mail:
office@ovstranslations.com

Demani el seu pressupost

contact_form_files_waiting_upload

  • Name: {{ item.file.name }}

Total progress: {{ uploader.progress }}

The file(s) is(are) uploaded

  • {{item}} X

OVERSEAS TRANSLATIONS

Contacto

Pl. Antoni Gaudí,
Local 10 08390 Montgat
Barcelona (España - Spain)
office@ovstranslations.com

© 2019 Overseas Translations. All rights reserved.

na górę